top of page
logo2023moves.png

3 juni

90's PARTY

DISCOSHOW "MAGIC FIVE" EN TWENTY 4 SEVEN!

Twenty-4-Seven-removebg-preview.png

Eindelijk een grote 90's party in Ten Boer!! Tijdens Ten Boer Moves knalt het dak eraf met alle klassiekers uit de jaren 90! Met als één van de grootste acts uit die tijd: TWENTY 4 SEVEN!!

 

Begin jaren ’90 werd de eurodance groep Twenty 4 Seven opgericht.
Destijds had niemand durven dromen dat het zo’n groot succes zou worden, op zowel nationaal als internationaal terrein!

Gedurende de gloriejaren waren rapper Stay-C en zangeres Nance de gezichten van de populaire formatie. Na de hits ‘I Can’t Stand It’ en ‘Are You Dreaming’ braken zij definitief door bij het Nederlandse en internationale publiek.

De single ‘Slave To The Music’ bleek een schot in de roos en vloog binnen korte tijd naar de top van de internationale hitlijsten. Het nummer bereikte de eerste positie in Australië, Tsjechië, Zuid-Afrika en in de meeste Latijns Amerikaanse landen. In landen als Duitsland, België, Denemarken, Zweden, Noorwegen en Portugal bereikte ‘Slave To The Music’ de top 5 en de top 10 werd bereikt in Finland, Singapore, de Filipijnen en Thailand.

Ook de opvolgende singles ‘Is It Love’, ‘Take Me Away’ en ‘Why Don’t You Leave Them Alone’ én het album ‘Slave To The Music’ waren erg succesvol. Twenty 4 Seven groeide uit tot een wereldwijde top-act en gaven wereldwijd concerten en shows. De act ontving door de jaren heen verschillende platina en gouden platen voor hun hits. In 1994 werd de eurodance groep zelfs onderscheiden met de Dutch Export Award.

Wanneer Nance in 1995 de groep verlaat, wordt er gezocht naar een vervangende zangeres. Na enkele formatiewisselingen wordt in 2010 de groep nieuw leven ingeblazen met de origele rapper, Stay-C. De zangeres van het vernieuwde Twenty 4 Seven is Li-ann, die bekend is van Raffish.

 

Discoshow "Magic five" zullen de hele avond muzikaal omlijsten. Dit gaat een avond worden die je niet snel vergeet. Koop dus snel je kaarten!

Twenty4seven1-removebg-preview.png
90sparty (1).png

Handig om te weten:

Locatie: Feesttent aan de Sportlaan Ten Boer
Tijd: 21:00 uur (tent open om 20:30 uur)

Tickets in de voorverkoop: €15,- p.p.

(bij de deur zijn de kaarten €20,- p.p.)

Alle video's

Alle video's

Nu bekijken
bottom of page